Beslissing in een fractie van een seconde

Als mens maken wij bewust en onbewust keuzes. In een fractie van een seconde wordt een beslissing gemaakt. De eerste indruk van een persoon is dan ook cruciaal. Komt de persoon betrouwbaar over, klopt het beeld met zijn of haar verhaal.

Profielfoto van Wieneke

Beslissing nemen

Als je weet dat een foto als eerste wordt gezien op social media en cv, dan hoef ik niet uit te leggen wat het belang van een goede foto is. Daar wordt al een beslissing gemaakt of men meer wil weten van een persoon. Een vakantie- of feestfoto geeft dus niet het juiste beeld dat klopt bij je profiel, ook al zit je in de entertainment branche. En dat in een fractie van een seconde.

Ik kan de foto maken die bij je profiel past. Twijfel geen seconde en neem contact met mij op.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?