Zakelijk portret LinkedIn Curriculum Vitae Profielfoto Professioneel Krachtig Authentiek

Maak indruk, waar je jouw profielfoto ook voor gebruikt. Kies voor een professionele profielfoto die blijft hangen

Professionele Profielfoto Laten Maken voor Social Media en CV

Wil je een pakkend zakelijk portret laten maken, maar vind je het lastig om voor de camera te staan? Geen nood, ik ben er om je te helpen! Laat mij jouw nieuwe profielfoto creëren.

In een ontspannen omgeving begeleid ik je volledig met poseren en zorg ik ervoor dat je de gewenste uitstraling bereikt.

Met een professionele profielfoto, ook wel bekend als een headshot of portretfoto, presenteer je jezelf op een indrukwekkende manier aan zakelijke relaties, potentiële klanten en zelfs aan je toekomstige werkgever. 

Een kwalitatief goede foto nodigt uit om sneller contact met je op te nemen.

LinkedIn Profielfoto van Sanne
LinkedIn Profielfoto van Sanne
Profielfoto van Tanja

Na de fotoshoot bekijken we samen jouw favoriete foto’s en bepalen we welke beelden professioneel worden nabewerkt. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen hoeveel foto’s je wilt hebben. Deze profielfoto(‘s) ontvang je later in zowel hoge als lage resolutie.

Profielfoto van Tanja

Het proces voor het laten maken van een zakelijk portret

Voordat we aan de slag gaan, hebben we mogelijk al telefonisch contact gehad waarin je jouw wensen hebt kunnen delen. Bij mij in de huiskamer bespreken we onder het genot van een kopje thee of koffie uitgebreider jouw voorkeuren.

Vervolgens gaan we naar de studio om jouw foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot worden de beelden direct op een monitor getoond, zodat je meteen het resultaat kunt zien. Op die manier kun je al een voorselectie maken van je favoriete foto’s.

Na de fotoshoot bekijken we samen jouw favoriete foto’s en bepalen we welke beelden professioneel worden nabewerkt. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen hoeveel foto’s je wilt hebben. Deze profielfoto(‘s) ontvang je later in zowel hoge als lage resolutie.

Tarieven voor een professionele profielfoto

Profielfoto van Frank

Je hebt de keuze uit drie pakketten die je kunt selecteren.

Voor slechts €82,- exclusief btw kun je al beschikken over een professionele profielfoto waarmee je met vertrouwen voor de dag kunt komen.

Als je meer foto’s wenst, is dat uiteraard mogelijk.

Ik neem alle tijd voor je en bij het boeken van een sessie ontvang je informatie over kleding en make-up.

Wil je meer informatie over de tarieven en ontdekken wat ik je te bieden heb? Neem dan een kijkje op de tarievenpagina voor een overzicht.

Profielfoto van Frank

Wil je meer informatie over de tarieven en ontdekken wat ik je te bieden heb? Neem dan een kijkje op de tarievenpagina voor een overzicht.

Maak nu online een afspraak voor een professionele profielfoto die jouw zakelijke imago versterkt. Met mijn begeleiding en expertise zorgen we ervoor dat je een profielfoto hebt waar je trots op kunt zijn.

Bij terugkomst in mijn studio worden alle vaste klanten beloond met iets extra’s. Je ontvangt een gratis geretoucheerde foto ter waarde van €39,- excl. btw (bovenop de foto die al bij de shoot is inbegrepen), zodat je nóg meer indruk kunt maken.

Dus als je klaar bent voor een nieuwe profielfoto, boek dan nu direct een fotoshoot online. Ik sta voor je klaar.

Profielfoto tarieven

Een sessie bij mij:

En natuurlijk ook!

Optioneel

* Retoucheren van de foto’s worden altijd gedaan. Hier versta ik onder het weghalen van oneffenheden in de huid die er normaal niet zitten, rondspringende haren weer netjes maken. Retoucheren gebeurd in lichte maten en zal uiteraard in stijl worden gedaan. Je blijft wie je bent, dat is mijn uitgangspunt.

Profielfoto van Cindy
Profielfoto van Cindy

Dankzij mijn mobiele studio kan een portretsessie goed worden gecombineerd met een bedrijfsreportage.

Korte sessies zorgen ervoor dat je medewerkers maar even van hun werk hoeven te zijn.

Profielfoto's voor je werknemers

Medewerker Spotlight Service

Profielfoto van Cindy
Collage van zakelijke portretten

Je werknemers zijn de ambassadeurs van je bedrijf en hun expertise draagt bij aan het succes. Geef je bedrijf een gezicht en laat het opvallen.

Als het “visitekaartje” van de organisatie stralen ze met krachtige professionele portretten positiviteit en transparantie uit naar klanten.

Een profielfotoshoot, aangeboden door de werkgever, wordt door medewerkers als positief ervaren. Dit zie je terug in de resultaten.

Dankzij mijn mobiele studio kan een portretsessie goed worden gecombineerd met een bedrijfsreportage. Korte sessies zorgen ervoor dat je medewerkers maar even van hun werk hoeven te zijn.

Een sessie bij mij:

Heb je minder dan 10 personen in je bedrijf? Neem dan contact op voor een maatwerk offerte.

Extra informatie

Collage van zakelijke portretten

Onderhoud-service

De beste aanvulling op de profielshoot van je bedrijf.

Heb je een groeiend bedrijf met regelmatig nieuwe collega’s of veel verloop in je personeel? Dan bied ik een onderhoudsservice aan. Met dit abonnement krijgen nieuwe collega’s een uniforme profielfoto die past bij de rest van het team.

Ik kom bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal langs om alle nieuwe collega’s te fotograferen, of ze kunnen dagelijks een tijdstip plannen om naar de studio te komen voor hun profielfoto.

Neem contact op om jullie wensen te bespreken. Ik stem het abonnement volledig af op jullie behoeften. Binnen enkele minuten ontvang je een investeringsvoorstel en hoef je je geen zorgen meer te maken over de foto’s van je toekomstige collega’s. Ik neem de zorg uit handen.

Neem contact met mij op.

Laten we je wensen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

Ik wil wat weten over:
Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?