Zakelijk portret LinkedIn Curriculum Vitae Profielfoto Professioneel Krachtig Authentiek

Maak indruk, kies voor een professionele profielfoto die blijft hangen.

Professionele profielfoto laten maken voor social media en CV

Wil je een pakkend zakelijk portret laten maken, maar vind je het lastig om voor de camera te staan? Geen nood, ik ben er om je te helpen! Laat mij jouw nieuwe profielfoto creëren.

In een ontspannen omgeving begeleid ik je volledig met poseren en zorg ik ervoor dat je de gewenste uitstraling bereikt.

Met een professionele profielfoto, ook wel bekend als een headshot of portretfoto, presenteer je jezelf op een indrukwekkende manier aan zakelijke relaties, potentiële klanten en zelfs aan je toekomstige werkgever. 

Een kwalitatief goede foto nodigt uit om sneller contact met je op te nemen.

Het proces voor het laten maken van een profielfoto

Voordat we aan de slag gaan, hebben we mogelijk al telefonisch contact gehad waarin je jouw wensen hebt kunnen delen. Bij mij in de huiskamer bespreken we onder het genot van een kopje thee of koffie uitgebreider jouw voorkeuren.

Na de fotoshoot bekijken we samen jouw favoriete foto’s en bepalen we welke beelden professioneel worden nabewerkt. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen hoeveel foto’s je wilt hebben. Deze profielfoto(‘s) ontvang je later in zowel hoge als lage resolutie.

Vervolgens gaan we naar de studio om jouw foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot worden de beelden direct op een monitor getoond, zodat je meteen het resultaat kunt zien. Op die manier kun je al een voorselectie maken van je favoriete foto’s.

Tarieven voor een professionele profielfoto

Je hebt de keuze uit drie pakketten die je kunt selecteren.

Voor slechts 97,- inclusief btw kun je al beschikken over een professionele profielfoto waarmee je met vertrouwen voor de dag kunt komen.

Als je meer foto’s wenst, is dat uiteraard mogelijk.

Ik neem alle tijd voor je en bij het boeken van een sessie ontvang je informatie over kleding en make-up.

Wil je meer informatie over de tarieven en ontdekken wat ik je te bieden heb? Neem dan een kijkje op de brekingspagina voor het volledige overzicht.

Maak nu online een afspraak voor een professionele profielfoto die jouw zakelijke imago versterkt. Met mijn begeleiding en expertise zorgen we ervoor dat je een profielfoto hebt waar je trots op kunt zijn.

Profielfoto's voor je werknemers

Medewerker Spotlight Service

Dankzij mijn mobiele studio kan een portretsessie goed worden gecombineerd met een bedrijfsreportage.

Korte sessies zorgen ervoor dat je medewerkers maar even van hun werk hoeven te zijn.

Je werknemers zijn de ambassadeurs van je bedrijf en hun expertise draagt bij aan het succes. Geef je bedrijf een gezicht en laat het opvallen.

Als het “visitekaartje” van de organisatie stralen ze met krachtige professionele portretten positiviteit en transparantie uit naar klanten.

Een profielfotoshoot, aangeboden door de werkgever, wordt door medewerkers als positief ervaren. Dit zie je terug in de resultaten.

Dankzij mijn mobiele studio kan een portretsessie goed worden gecombineerd met een bedrijfsreportage. Korte sessies zorgen ervoor dat je medewerkers maar even van hun werk hoeven te zijn.

Een sessie met mij:

Heb je minder dan 10 personen in je bedrijf? Neem dan contact op voor een maatwerk offerte.

Extra informatie

Onderhoud-service

De beste aanvulling op de profielshoot van je bedrijf.

Heb je een groeiend bedrijf met regelmatig nieuwe collega’s of veel verloop in je personeel? Dan bied ik een onderhoudsservice aan. Met dit abonnement krijgen nieuwe collega’s een uniforme profielfoto die past bij de rest van het team.

Ik kom bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal langs om alle nieuwe collega’s te fotograferen, of ze kunnen dagelijks een tijdstip plannen om naar de studio te komen voor hun profielfoto.

Neem contact op om jullie wensen te bespreken. Ik stem het abonnement volledig af op jullie behoeften. Binnen enkele minuten ontvang je een investeringsvoorstel en hoef je je geen zorgen meer te maken over de foto’s van je toekomstige collega’s. Ik neem de zorg uit handen.

Neem contact met mij op.

Laten we je wensen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

Ik wil wat weten over:
Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?