Profielfoto van Marcel de Bont met een kleurige achtergrond

Over mij

Na jaren lange ervaring als lichtspecialist was het een kleine stap naar fotograaf. De kennis van licht kan ik goed hier toepassen. Ik vind het fantastisch om deze kennis te delen en mensen mooi op de foto te zetten.

Zakelijke portretten zijn mijn specialiteit. Het gebeurt steeds vaker dat de eerste indruk online begint bij bijvoorbeeld LinkedIn of op je website. Het is dus belangrijk dat je professioneel overkomt bij je nieuwe werkgever of klant.

Maar niet iedereen is gewend om gefotografeerd te worden. Mijn uitdagend is om de geportretteerde zodanig op zijn of haar gemak te brengen dat hij of zij zich opent voor de lens. Bij het boeken van een profielfoto shoot hebben we eerst telefonisch contact. Op de dag van de shoot beginnen we eerst met koffie of thee. Ik ben altijd geïnteresseerd wie er straks voor mijn lens staat. Zo leren we elkaar kennen en komt er rust in de fotosessie. Zo werken we samen aan je nieuwe profiel foto. Dit doen we 1 op 1 en gaan door totdat jij tevreden bent.

“Marcel is een uitermate prettige fotograaf: met een scherp oog voor detail helpt hij zelfs de minst fotogenieke persoon (zoals ik) aan een goede profielfoto.”

– Marijke –

Wat ik ook mooi vind is het vastleggen van de passie van een ander. Als mensen hierover praten dan staalt dat uit in hun ogen en dat is wat ik zoek om vast te leggen. Dat vuurtje vind je terug bij zzp’ers, eenmanszaken en in het bedrijfsleven. Een van de redenen waarom je mij vaak lang de lijn kan zien bij sportwedstrijden is diezelfde passie die een sporter heeft voor de sport. Prachtig om de acties en de emoties van het winnen en verliezen vast te leggen. Ik zit dan ook graag bij hockeywedstrijden en niet alleen om foto’s te maken. De nabespreking van de wedstrijd is net zo belangrijk.

Zin in een kopje koffie of thee? Je bent altijd welkom, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Lid van:

logo Duhpo
Logo van MKB-Duiven
Logo van Business Netwerk Betuwe

Enkele relaties die je voor gingen

En veel meer.....

5/5
Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?