Over mij

Ik ben Marcel de Bont, in 1968 geboren in Arnhem, getrouwd en vader van twee kinderen.

Marcel de Bont

Na jaren lange ervaring als lichtspecialist was het een kleine stap naar fotograaf. De kennis van licht kan ik goed hier toepassen. Ik vind het fantastisch om deze kennis te delen en mensen mooi op de foto te zetten. Marcel de Bont

Zakelijke portretten zijn mijn specialiteit. Het gebeurt steeds vaker dat de eerste indruk online begint bij bijvoorbeeld LinkedIn of op je website. Het is dus belangrijk dat je professioneel overkomt bij je nieuwe werkgever of klant.

Maar niet iedereen is gewend om gefotografeerd te worden. Mijn uitdagend is om de geportretteerde zodanig op zijn of haar gemak te brengen dat hij of zij zich opent voor de lens. Bij het boeken van een profielfoto shoot hebben we eerst telefonisch contact. Op de dag van de shoot beginnen we eerst met koffie of thee. Ik ben altijd geïnteresseerd wie er straks voor mijn lens staat. Zo leren we elkaar kennen en komt er rust in de fotosessie. Zo werken we samen aan je nieuwe profiel foto. Dit doen we 1 op 1 en gaan door totdat jij tevreden bent.

Wat ik ook mooi vind is het vastleggen van de passie van een ander. Als mensen hierover praten dan staalt dat uit in hun ogen en dat is wat ik zoek om vast te leggen. Dat vuurtje vind je terug bij zzp’ers, eenmanszaken en in het bedrijfsleven.
Een van de redenen waarom je mij vaak lang de lijn kan zien bij sportwedstrijden is diezelfde passie die een sporter heeft voor de sport. Prachtig om de acties en de emoties van het winnen en verliezen vast te leggen. Ik zit dan ook graag bij hockeywedstrijden en niet alleen om foto’s te maken. De nabespreking van de wedstrijd is net zo belangrijk.

Volg me op LinkedIn, Google, Instagram, DeHockeyfotograafTwitter, en Facebook .

Ga terug naar de home pagina.

Lid van:


Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?