Evenementenfotografie Feesten Vakbeurs Bedrijfsfeest In the spotlights Je eigen marketing tool

Ik leg jouw evenement vast om nooit meer te vergeten.

Zet je evenement in de schijnwerpers

Wil je jouw bedrijf of feest in de schijnwerpers zetten? Met evenementenfotografie vertel je het verhaal van jouw evenement en creëer je blijvende herinneringen. Laat mij, als ervaren evenementenfotograaf, de belangrijkste momenten vastleggen, zodat jij je kunt richten op het feest zelf.

Evenementenfotografie

Je hebt al je energie geïnvesteerd in een indrukwekkend product of een spectaculair feest. Je kunt haast niet wachten om iedereen hiervan te laten genieten.

Of het nu gaat om een congres, vakbeurs, bedrijfsfeest of personeelsuitje, alles is tot in de puntjes geregeld. En ik ben er om al deze evenementen en feesten voor jou vast te leggen.

Waarom evenementenfotografie?

Met prachtige foto’s van jouw feest of vakbeurs beschik je over een krachtige marketingtool voor toekomstige evenementen. De beelden wekken de interesse van degenen die er niet bij waren of twijfelden om deel te nemen, en kunnen hen net het zetje geven om de volgende editie wel bij te wonen.

Wat kan je verwachten

Tijdens jouw evenement ben ik twee uur aanwezig als jouw ervaren evenementenfotograaf. Ik zorg voor professionele nabewerking van de foto’s op het gebied van kleur en contrast. Je ontvangt alle digitale foto’s naar keuze in hoge resolutie, geschikt voor drukwerk, je website en social media.

Daarnaast bied ik enkele optionele diensten, zoals een webgallery voor gasten, pers- of social mediafoto’s tijdens het evenement, een portretstudio op locatie, of zelfs een fotoboek als koffietafelboek of relatiegeschenk.

Zet je bedrijf in the picture!

Investering voor een geslaagd evenement

Al vanaf 336,- leg ik jouw evenement vast, zodat je over voldoende stockfoto’s beschikt om een nieuw evenement te promoten. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie en ontdek de extra mogelijkheden die ik bied.

Wil je jouw evenement op onvergetelijke wijze vastleggen? Neem vandaag nog contact op en bespreek met mij de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement straalt en nooit meer vergeten wordt.

Neem contact met mij op.

Laten we je wensen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

Ik wil wat weten over:
Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?