De Hockeyfotograaf

De hockeyfotograaf legt je sportiefste hockey acties vastgelegd op beeld

Je bent helemaal gek van hockey en wil dit graag delen met anderen. Wat is er nu mooier dan dit te laten zien met gave foto’s. Wil je professionele hockey actiefoto’s van jou en je hockeyteam, een mooie teamfoto en sfeerbeelden rondom de wedstrijd? De Hockeyfotograaf zal deze mooie momenten haarscherp voor je vastleggen. Voor ieder hockeyteam is een professionele fotoshoot mogelijk. Van de F-jes tot en met de veteranen en veterinnen.

FIH Pro League match between the Netherlands and Belgium at the Wagener Stadion in the Netherlands.
FIH Pro League match between the Netherlands and Belgium
Hockeybal die over het beeldscherm beweegt.

Kies het pakket dat het beste bij je team past!

De Hockeyfotograaf pakketten

Pakket Goud

Dit is het meest complete pakket. Ik maak foto’s van de hockey wedstrijd en een teamfoto. Al die mooie foto’s worden professioneel nabewerkt op kleur en contrast en in een privé galerij gezet. Daar kan je de foto's bekijken en zonder watermerk als .jpg in hoge resolutie downloaden. De foto’s zijn geschikt om af te drukken of te delen.

Pakket Zilver

Met dit pakket krijg je de team foto gratis en bestel je de hockey wedstrijd foto’s achteraf in de resolutie of het product dat je zelf wil. Ik maak foto’s van de wedstrijd en natuurlijk de teamfoto. Al die mooie foto’s worden professioneel nabewerkt op kleur en contrast en worden op een privé gedeelte van de bestel pagina gezet.
Populair

Pakket Brons

Met dit pakket ben ik een half uur tot je beschikking en zal ik het hockey team op de foto zetten. De foto wordt professioneel nabewerkt op kleur en contrast en digitaal naar het team verzonden. Ook kunnen er van ieder teamlid portretten worden gemaakt voor spelerskaarten voor bv social media e.d. Zo heb je een compleet pakket. Zie ook de voorbeelden hieronder.

Tip! Vraag of je tegenstander ook mooie wedstrijdfoto's wil. Dan kan je de kosten delen.

Hockeyfotograaf portfolio

Om vast in de stemming te komen bekijk dan de foto's hieronder.

Tarieven hockeyfotografie

Zoals je hebt gezien zijn er verschillende pakketten. Deze pakketten zijn uit ervaring tot stand gekomen door de vragen die ik van clubs kreeg.
Je kan zo zelf als team bekijken wat het beste past. Neemt niet weg dat als je andere wensen hebt hoor ik het graag. Stuur dan een mail of een app bericht.

De hockeyfotograaf legt al je hockeywedstrijd acties vast op beeld. Hockey fotografie-Sport fotografie-reportage

Teamfotografie voor verenigingen

Voor sport verenigingen is het mogelijk om alle teams door mij op de foto te laten zetten. Een extra leuke service die je als vereniging kan bieden. Leden bestellen met hun privé inlog een foto’s in hoge JPG-kwaliteit en/of een afdruk op het gewenste formaat. Het is tevens een mooie gelegenheid om je kantine de voorzien met nieuwe teamfoto’s of je website te verfraaien met mooie teamfoto’s.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Logo Dupho membership voor professionele fotografen
Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?