De hockeyfotograaf legt je sportiefste hockey acties vast.

Deel je mooiste momenten.

Ben je een gepassioneerde hockeyliefhebber en wil je jouw passie delen? Laat het zien met prachtige foto’s! Of je nu op zoek bent naar professionele actiefoto’s van jou en je team, een fraaie teamfoto of sfeervolle beelden van de wedstrijd, de Hockeyfotograaf legt deze kostbare momenten haarscherp voor je vast. Ongeacht het niveau, van de F-jes tot de veteranen en veterinnen, bieden we professionele fotoshoots aan voor elk hockeyteam.

Teamfotografie voor verenigingen

Voor sportverenigingen bied ik de mogelijkheid om alle teams professioneel te laten fotograferen, een leuke service die je als vereniging kunt aanbieden. Leden kunnen met hun persoonlijke inlog foto’s bestellen in hoge kwaliteit als JPG-bestanden en/of afdrukken op het gewenste formaat.

Het is tevens een geweldige gelegenheid om je kantine te voorzien van nieuwe teamfoto’s of je website te verfraaien met prachtige beelden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek wat ik voor jouw vereniging kan betekenen.

Tarieven hockeyfotografie

Wij bieden verschillende pakketten aan. Deze pakketten zijn gebaseerd op mijn ervaring en de vragen die ik van clubs heb ontvangen. Op deze manier kun je als team zelf bepalen wat het beste bij jullie past. Natuurlijk sta ik altijd open voor andere wensen. Als je specifieke verzoeken hebt, aarzel dan niet om een e-mail of app-bericht te sturen. Ik sta graag voor je klaar!

Logo Dupho membership voor professionele fotografen

Schrijf je gratis in voor updates

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe lanceringen, leuke acties of gewoon hockey nieuws.

Je kan je uiteraard op iedermoment weer afmelden

Hockeyfotograaf portfolio

Om vast in de stemming te komen bekijk dan de foto's hieronder.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?