Portret sessie

Kies hier je dag en tijd voor je 1,5 uur sessie.

Je neemt wat extra outfits mee zodat je 1 a’2 keer je kleding kan wisselen. We maken voldoende foto’s om de beste uit te kiezen. Kan je geen keuze maken, dan selecteer je er meer. 1 foto is inbegrepen in deze sessie.

Plan je Portret Sessie

Op deze pagina kan je een datum en tijd kiezen om je profielfoto sessie in te plannen.

De investering voor een Profielshoot in de studio in Duiven is 165,00 euro ex. BTW. inclusief de eerste door jou gekozen foto die we samen uitkiezen.

Je kiest zelf de hoeveelheid foto’s die je wil. Iedere extra volledig nabewerkte digitale foto is slechts 39,– euro ex. BTW

Duur van de shoot

Ik neem 1,5 uur tijd voor je om de mooiste profielfoto’s van je te maken. Er is voldoende tijd voor 1 á 2 kledingwissels. En ik help je met het poseren voor de camera. Zo werken we samen naar een vriendelijke en zelfverzekerde foto.

Voor wie is deze shoot

Iedereen die een zakelijke profielfoto nodig heeft voor LinekedIn, CV, websites en social media. En je hoeft geen ervaring te hebben voor de camera. Je krijgt vooraf tips van mij over o.a. kleding en make up. Ik help je tijdens de shoot tot die krachtige, zelfverzekerde foto.

Wat gebeurd er na een boeking

Nadat je een datum en tijd hebt geboekt krijg je een factuur. Op het moment dat ik de betaling heb ontvangen, is de boeking definitief.

Ik neem telefonisch contact met je op omdat ik het fijn vind om je persoonlijk te spreken. Je hebt dan meteen de kans om eventuele nog vragen te stellen.

Na het gesprek krijg je van mij informatie toegestuurd met tips over o.a. kleding, haar en make-up.

Het adres van de studio staat ook in de bevestigingsmail. Als je met de auto komt dan is er voldoende parkeer gelegenheid achter het huis.

Tot snel in de studio.

Marcel de Bont

Copyright © 2005 – 2023. All Rights Reserved. Use of any material on this website without written permission is prohibited and subjected to international copyright law.
Design by Marcel de Bont
Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?