Foto’s komen het best tot hun recht als ze worden afgedrukt.

Ik maak veel foto’s maar deze worden echt niet allemaal afgedrukt. Sommige vinden de weg naar internet daarnaast komen in de backup terecht. Ondertussen wachten ze daar geduldig totdat ik er af en toe één laat afdrukken. Het is zo jammer om foto’s alleen op een harde schijf te laten staan.

In de eerste plaats komen foto’s veel beter tot hun recht aan de muur of afgedrukt op papier. Daarbij is de keuze van het materiaal belangrijk. Dat kan een foto net een extra kick geven. Nu heb ik al op verschillende producten foto’s laten afdrukken om ook zelf te kijken wat de producten met de foto’s doen.

Voorbeeld met foto's op verschillende producten.

Om nog beter het juiste product bij de foto te vinden, heb ik een complete set laten afdrukken op fotopapier en wandproducten. Met de mogelijkheden naast elkaar heb je een duidelijk overzicht van wat het eind resultaat van je foto kan zijn.  Al maakt dat de keuze soms niet makkelijker.

Met alle plezier adviseer ik u over de mogelijk heden. Neem dus gerust contact met mij op.

Ik heb de foto’s op de volgende producten laten afdrukken.

Fotopapiersoorten:

Wandproducten:

Er zijn nog meer mogelijkheden voor aan de wand, die kan je hier vinden en ik kan u natuurlijk helpen bij het maken van de keuze.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?