Teamfoto Westerduiven heren 1

Wil je geen standaard teamfoto meer? Kijk dan eens naar een team photo experience. Een compleet concept waar het gaat om teambuilding.

Dit seizoen werd ik opnieuw benaderd met de vraag of ik een frisse teamfoto kon maken voor de heren 1 van Westerduiven. Natuurlijk was ik enthousiast om hieraan mee te werken en samen met Bas Beumer, een van de spelers, hebben we uitgebreid gebrainstormd over het concept voor de foto. Na wat inspiratie te hebben opgedaan, kwamen we al snel tot een beslissing. Het was duidelijk dat de foto iets bijzonders moest worden, een echte eyecatcher. Challenge accepted.

Gewapend met een rookkanon, flitslampen en mijn vertrouwde camera zijn we op een vrijdagavond aan de slag gegaan om de perfecte opname te maken. Mijn dochter kreeg de filmcamera van Bas in handen om de hele shoot vast te leggen, waarna Bas later de montage op zich nam. Het resultaat? Een verbluffende foto die hieronder te bewonderen is.

Westerduiven heren 1, hartelijk dank voor de geweldige avond en veel succes in het aankomende wedstrijdseizoen.

Ben je ook op zoek naar zo’n unieke Teamfoto Westerduiven ervaring? Neem dan eens een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en laat je inspireren. We staan klaar om jouw team in de schijnwerpers te zetten en een onvergetelijke fotoshoot te verzorgen.

Deel deze post:

LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?