Gezin en vrienden fotoshoot

Zet de tijd even stil

Beleef de momenten van nu en de herinnering voor later

Ervaar een buitengewone beleving tijdens een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, waarbij je samen de momenten vastlegt. Of je nu met je gezin bent of met je vrienden, geniet van een unieke gezin en vrienden fotoshoot voor jezelf of als een betekenisvol cadeau voor een ander. Deze ervaring is onbetaalbaar en creëert herinneringen die je voor altijd koestert.

Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen – allen zijn met elkaar verbonden. Verzamel op een prachtige locatie en leg dit bijzondere moment vast met memorabele foto’s.

Werkwijze

Indien je interesse hebt in een gezins- en vrienden fotoshoot, neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw wensen en plannen we een datum en locatie.

Op de afgesproken plek ontmoeten we elkaar en nemen we de shoot nog even door. Mochten er speciale wensen zijn bijgekomen, dan bespreken we die uitgebreid. Zodra iedereen ontspannen is, ga ik aan de slag om prachtige foto’s van jullie te maken.

Selecteren foto’s

Na de fotoshoot ontvang je een link naar een afgeschermde privé galerij. Hier kun je een keuze maken uit 10, 20 of 30 foto’s die uiteindelijk in het fotoboek worden opgenomen. Deze gekozen foto’s ontvang je ook digitaal.

De geselecteerde foto’s worden verwerkt in een schitterend fotoboek. Zodra het fotoboek klaar is om opgehaald te worden, ontvang je hiervan een bericht.

Tarieven gezin en vrienden fotoshoot

Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden voor een fotoshoot. Voordat we aan de slag gaan, zullen we altijd een gesprek hebben om jouw wensen uitgebreid te bespreken. Als startpunt bieden we een basispakket aan, dat een uitstekende keuze vormt.

Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de beschikbare pakketten.

Neem contact met mij op en maak je wensen kenbaar.

Laten we je wensen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?