Portretfotografie voor particulieren

Zet de tijd even stil

Personal portraitshoot

Met portretfotografie zet je de tijd even stil voor het maken van een mooie herinnering.

Portret van veteraan Piet

Altijd al een mooie portretfoto van je zelf willen hebben maar je vindt het toch spannend om voor de camera te staan? Of wellicht sta je altijd goed op de foto en wil je weer eens nieuwe professionele portretfotografie sessie.

Hoe dan ook, samen maken we geweldige portretfoto’s die je met veel trots kan tonen op Instagram of op een andere manier kan delen.

Portret van veteraan Piet
Stralend portret van Floor

De gekozen foto’s worden verwerkt in een fotoboek. Je krijg een bericht wanneer het fotoboek klaar is om op gehaald te worden.

Stralend portret van Floor

Werkwijze portretfotografie

Wil je dat ik je nieuwe portret foto’s maak, neem dan contact met mij op. Ik spreek dan een datum en locatie af.

Op een mooie buitenlocatie zoals een bos, een mooi plekje in de stad treffen we elkaar. We gaan dan lekker aan de slag en maken er een gezellige shoot van.

Na de shoot krijg je een link naar de afgeschermde privé galerij waar je een keuze maakt uit resp. 10, 20 of 30 foto’s die in het fotoboek komen. Dit zijn ook de foto’s die je digitaal krijgt.

De gekozen foto’s worden verwerkt in een fotoboek. Je krijg een bericht wanneer het fotoboek klaar is om op gehaald te worden.

Tarieven Personal Portraitshoot

Portretfoto van Roos

Heb je speciale wensen? Laat het mij dan vooral weten om deze te bespreken. In een persoonlijk gesprek nemen we je wensen door. Zo kunnen we een onvergetelijke shoot maken Uiteindelijk is een basis pakket een goeie start om te beginnen.

Kijk voor de pakketten op de tarieven pagina.

Portretfoto van Roos

Neem contact met mij op en maak je wensen kenbaar.

Laten we je wensen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van mij.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?