Workshop conceptuele fotografie

BTS Workshop Adrian Sommeling Marcel de Bont Fotografie marceldebont.com

Met de gekregen achtergrond van Adrian en de foto’s van de modellen die we zelf moesten maken, aan de slag met het bewerken van de beelden.

Conceptuele fotografie workshop van Adrian Sommeling in studio 34x. Conceptuele fotografie, het samensmelten van verschillende foto’s tot één foto. Spelen met licht en compositie. Dit is erg leuk om te doen.

BTS Workshop Adrian Sommeling Marcel de Bont Fotografie marceldebont.com
Workshop Adrian Sommeling Marcel de Bont Fotografie marceldebont.com

Het doel is om een realistisch beeld te maken. Dit is het resultaat van mijn eerste samengestelde foto. Ik zal nog heel wat uren aan deze techniek moeten spenderen om het echt onder de knie te krijgen.

Heb je een idee die je graag wil uitwerken neem dan gerust contact met mij op om het te bespreken.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?