Netwerken: Offline en Online Succesvol Doen

Netwerken is een activiteit die in diverse vormen kan plaatsvinden, zowel offline als online. Het is een manier om in contact te komen met andere mensen en de mogelijkheid om waardevolle connecties op te bouwen. Of je nu face-to-face ontmoetingen hebt of via digitale platforms communiceert, netwerken blijft een essentieel onderdeel van zakelijke interacties.

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen maken we vaak onbewust binnen een fractie van een seconde een afweging of we meer willen weten over die persoon. Deze initiële indruk is van groot belang en kan bepalend zijn voor de verdere interactie. Het is dan ook cruciaal om zowel offline als online een positieve uitstraling te hebben.

Wanneer het aankomt op online netwerken, is je profielfoto de eerste kennismaking met anderen. Het is daarom van groot belang om op zakelijke netwerken niet te verschijnen met een willekeurige selfie genomen tijdens je laatste vakantie bij het zwembad. Neem de tijd om goed na te denken over hoe je jezelf wilt presenteren en kies een professionele foto die impact maakt.

Je profielfoto is een kans om een sterke eerste indruk te maken en anderen te laten zien wie je bent en wat je doet. Het is een kans om je professionaliteit en betrouwbaarheid te tonen. Kies een foto waarop je verzorgd en representatief bent. Het kan ook helpen om de foto te laten overeenkomen met het imago dat je wilt uitstralen in jouw vakgebied.

 

Profielfoto van Marijke

Wil je meer informatie over een nieuwe profielfoto? Vraag dan meer informatie aan. Of plan direct een afspraak om je nieuwe profielfoto te maken.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?