Shoot 'n Go

Kies hier je dag en tijd voor je 20 minuten sessie.

Met de outfit waarmee je naar de studio komt zullen de foto’s worden gemaakt. Je kiest zelf de foto die inbegrepen is bij deze sessie.

Plan je Shoot 'n Go

Op deze pagina kan je een datum en tijd kiezen om je profielfoto sessie in te plannen.

De prijs voor een Shoot ’n Go is 97,- euro inclusief BTW. Dit is inclusief de eerste door jou gekozen foto.
Ik help je als je moeite hebt met het maken van een keuze uit al die leuke foto’s.

In de studio in Duiven maken we de foto’s en je bepaalt zelf hoeveel foto’s je wil. Iedere extra volledig nabewerkte digitale foto is slechts 47,– euro ex. BTW. Te voldoen in de studio.

Duur van de shoot

Er is maximaal 20 minuten tijd in de studio. We fotograferen 1 outfit, de outfit waarmee je de studio binnen komt. Ik help je met het poseren voor de camera. Zo werken we samen naar een vriendelijke en zelfverzekerde foto.

Voor wie is deze shoot

Iedereen die een zakelijke profielfoto nodig heeft voor LinekedIn, CV, websites en social media. En je hoeft geen ervaring te hebben voor de camera. Je krijgt vooraf tips van mij over o.a. kleding en make up. Ik help je tijdens de shoot tot die krachtige, zelfverzekerde foto.

Wat gebeurd er na een boeking

Nadat je een datum en tijd hebt geboekt wordt je doorgestuurd naar de betalingspagina. Op het moment dat ik de betaling heb ontvangen, is de boeking definitief.

Daarna krijg je van mij informatie toegestuurd met tips over o.a. kleding, haar en make-up.

Het adres van de studio staat ook in de bevestigingsmail. Als je met de auto komt dan is er voldoende parkeer gelegenheid achter het huis.

Tot snel in de studio.

Marcel de Bont

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?