Luxe portret sessie

Kies hier je dag en tijd hoe laat je wil beginnen. Ik blok de hele dag voor je.

Je neemt wat extra outfits mee zodat je van alles kan proberen. Als je twijfelt over kledingstukken, neem ze dan gewoon mee.  We maken voldoende foto’s om de beste uit te kiezen. Kan je geen keuze maken, dan selecteer je er meer. 3 foto zijn inbegrepen in deze sessie.

Plan je Luxe portret sessie

Op deze pagina kan je een datum en tijd kiezen om je profielfoto sessie in te plannen.

De investering voor een Profielshoot in de studio in Duiven is 355,00 euro inclusief BTW. Dit is inclusief de 3 door jou gekozen foto’s ter waarde van € 141,- incl. btw.
Ik help je als je moeite hebt met het maken van een keuze uit al die leuke foto’s.

Ik help je met het maken van een keuze als je dat lastig vindt.

Je kiest zelf de hoeveelheid foto’s die je wil. Iedere extra volledig nabewerkte digitale foto is slechts 47,– euro inclusief BTW.

Duur van de shoot

Ik neem alle tijd voor je. Je bent bij mij om nieuw foto’s te maken en dat doe je niet dagelijks. In alle rust zoeken we de juiste outfit die past bij jou. En ik help je met het poseren voor de camera. Zo werken we samen naar een vriendelijke en zelfverzekerde foto.

Voor wie is deze shoot

Iedereen die een zakelijke profielfoto nodig heeft voor LinekedIn, CV, websites en social media. En je hoeft geen ervaring te hebben voor de camera. Je krijgt vooraf tips van mij over o.a. kleding en make up. Ik help je tijdens de shoot tot die krachtige, zelfverzekerde foto.

Wat gebeurd er na een boeking

Nadat je een datum en tijd hebt geboekt wordt je doorgestuurd naar de betalingspagina. Op het moment dat ik de betaling heb ontvangen, is de boeking definitief.

Ik neem telefonisch contact met je op omdat ik het fijn vind om je persoonlijk te spreken. Je hebt dan meteen de kans om eventuele nog vragen te stellen.

Na het gesprek krijg je van mij informatie toegestuurd met tips over o.a. kleding, haar en make-up.

Het adres van de studio staat ook in de bevestigingsmail. Als je met de auto komt dan is er voldoende parkeer gelegenheid achter het huis.

Tot snel in de studio.

Marcel de Bont

Begin met chatten
Hulp nodig?
Scan de code
Waarmee kan ik je helpen?