De Hockeyfotograaf

De Hockeyfotograaf maakt ook teamfoto's voor de hele club

Het hockeyseizoen is alweer in volle gang, de teams zijn weer hard aan het trainen en het maken van plezier. En plezier Dat laatste is waar het uiteindelijk om draait. Heb je lol in je sport, dan zullen de wedstrijden ook veel leuker zijn. Zo kan je straks terugdenken aan een mooi seizoen. Om het plezier nog groter te maken en dit vast te leggen voor later wil ik de mogelijkheid bieden om professionele teamfoto’s te maken voor alle teams van de hele vereniging.

De hockeyfotograaf maakt unieke teamfoto's voor de hele club.

Alle teams professioneel op de foto. Een mooi aandenken voor een prachtig seizoen.

Werkwijze

Ik ben op afgesproken tijden aanwezig op de club om de teams op de foto te zetten. Afhankelijk van het aantal teams en het weer zullen er wellicht meerdere data nodig zijn om iedereen een kans te geven om op de foto te komen. Er moet ruimte en tijd zijn om banken/stoelen klaar te zetten en om de teams achter elkaar op de foto te kunnen zetten. Hiervoor kom ik in een eerder stadium kijken naar de mogelijkheden.

Vereniging

Als hockeyvereniging is dit een mooie toevoeging die je de leden kan bieden. Het enige wat ik als hockey fotograaf verwacht is jullie medewerking. Een contactpersoon van de club informeert de teams en ouders en stelt een tijdsplanning op. Ook informeert de contactpersoon de leden en ouders van minderjarige dat door op de foto gaan je akkoord gaat voor publicatie van de foto’s. Denk dan aan promotie kanalen van de club en fotograaf. Ruim voor aanvang van de fotosessies stuurt de club een lijst met team namen.

Extra opties

Om de ervaring compleet te maken is het mogelijk om een portret te schieten van ieder teamlid in tenue, net als bij het Nederlands Internationaal team. Hiervoor kan de coach van het team contact met mij opnemen en apart een afspraak te plannen. Dat zou bv zelf voor een training kunnen.

Wil je de beleving als team helemaal compleet maken dan kan ik ook een complete wedstrijd vast leggen.

Eva met team
Speler kaart van Eva
Begin met chatten
Hulp nodig?
Ik beantwoord graag je vragen
Waarmee kan ik je helpen?