Restaureren oude foto’s

  • -
Restauratie oude foto

Restaureren oude foto’s

Category:Geen categorie,Photoshop Tags : 
Restauratie oude foto

Ik ben fan van het afdrukken van foto’s. Los of gebonden en een album. De foto’s zien er altijd zo veel mooier uit, zeker als je ze laat vergroten.

Waarom maken mensen foto’s? Om ze vervolgens op een telefoon of harde schijf te laten staan en er nooit meer naar te kijken? Het lijkt een beetje op de dia’s van vroeger. Meest van de tijd bleven deze ook in het rek zitten.

In de tijd van de analoge camera’s liet je je rolletje ontwikkelen en afdrukken. Dat was de enige mogelijkheid om er uiteindelijk naar te kijken. Door de tijd verouderen of beschadigen foto’s en een negatief van de foto is soms niet meer aanwezig.

Als fotograaf maak ik graag portretten om mensen iets te geven waar ze een fijne herinnering aan hebben. Dat scheelt niet zo veel waarom men vroeger ook foto’s maakten, herinneringen. Zo kwam deze dierbare foto bij mij met het verzoek om deze te restaureren.

Restauratie oude foto

De foto had hier en daar wat schade opgelopen, vlekken en een algehele verkleuring. Met veel plezier heb ik de foto weer in ere kunnen herstellen en opnieuw kunnen afdrukken.

Wil je ook een foto gerestaureerd hebben neem dan gerust contact met mij op.


About Author

Marcel de Bont

Gepassioneerd fotograaf

WhatsApp chat