Gezin en vrienden fotoshoot

Twee zusjes op een zonnige dag. Gezin en vrienden fotoshoot voor een blijvende herinnering.

Beleef de momenten van nu en de herinnering voor later

Een geweldige beleving voor een speciale gelegenheid of zomaar met elkaar het moment vastleggen. Voor je gezin of met je vrienden een unieke fotoshoot voor jezelf of als cadeau voor een ander. Onbetaalbaar en geweldig voor later.

Ouders, broers, zussen opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen, allemaal met elkaar verbonden. Met elkaar op een mooie locatie dit mooie moment vastleggen met memorabele foto’s.

Drie vrolijke zussen maken samen een herinnering. Gezin en vrienden fotoshoot.

Werkwijze

Als je geïnteresseerd bent in een gezin en familieshoot neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek bespreken we dan je wensen en leggen de datum en locatie vast.

We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek en nemen nog even de shoot door. Wellicht zijn er nog speciale wensen bij gekomen die we dan zullen bespreken. Als iedereen ontspannen is dan zal ik jullie foto’s maken.

Familie lopen op het gras en hebben lol. Gezin-familie-koppels- vrienden-vriendinnen-fotoshoot-portret-Duiven

Selecteren foto’s

Na de shoot krijg je een link naar de afgeschermde privé galerij waar je een keuze maakt uit 10 foto’s die in het fotoboek komen. Tevens selecteer je uit de 10 foto’s ook 3 foto’s die je graag digitaal wil hebben.

De gekozen foto’s worden verwerkt in een fotoboek. Je krijg een bericht wanneer het fotoboek klaar is om opgehaald te worden.

Broer en zus spelend in de sneeuw. Gezin en vrienden fotoshoot voor een blijvende herinnering.

Tarieven gezin en vrienden fotoshoot

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om een shoot te doen. Voorafgaand is er altijd een gesprek om de wensen te bespreken. Maar uiteindelijk is een basis pakket een goeie start om te beginnen.

Kijk voor de pakketten op de tarieven pagina.

Heb je interesse in een fotoshoot? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met mij op en laten we je wensen bespreken.

  * verplichtevelden  

  Bij het gebruikmaken van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarde en dat de gegevens worden opgeslagen om een juiste verwerking te garanderen zoals beschreven in de privacyverklaring.

  Algemene voorwaarde


  Privacyverklaring


  Begin met chatten
  Hulp nodig?
  Ik beantwoord graag je vragen
  Waarmee kan ik je helpen?